Telefonul cu 2 bretoane e aici: Sharp Aquos R2 Compact; Vine şi cu ecran de 120 Hz

1.437 ori
<b>Telefonul cu 2 bretoane e aici: Sharp Aquos R2 Compact; Vine şi cu ecran de 120 Hz</b>Era doar o chestiune de timp până ce şi "bretonul" telefoanelor mobile avea să evolueze. Sharp Aquos R2 Compact inaugurează formatul cu 2 decupaje de gen, unul sus şi unul jos. Nu e totul doar la nivel de look, pentru că avem alte câteva inovaţii pe..

Era doar o chestiune de timp până ce şi "bretonul" telefoanelor mobile avea să evolueze. Sharp Aquos R2 Compact inaugurează formatul cu 2 decupaje de gen, unul sus şi unul jos. Nu e totul doar la nivel de look, pentru că avem alte câteva inovaţii pe device.

Sharp Aquos R2 Compact se va vinde doar în Japonia pentru început, eventual şi în alte câteva naţiuni asiatice. Bretonul de sus integrează o cameră selfie, în stilul "picăturii de apă", sau al decupajului de pe Essential Phone. Decupajul de jos este dedicat cititorului de amprente şi e ceva mai lat, deci nu chiar simetric cu cel de sus. R2 Compact are totuşi o diagonală mică, de doar 5.2 inch.

Etalează totuşi o rezoluţie OK, de 2280 x 1080 pixeli şi oferă "touch sampling de 120 Hz", dar şi rata de refresh de 120 Hz, care duce cu gândul la RAZER Phone. Foarte posibil ca Sharp să fie de altfel şi furnizorul panoului de pe RAZER Phone apropo. Dotările mai includ şi un procesor Snapdragon 845, 4 GB RAM şi 64 GB stocare, plus Android 9.0 Pie. Bateria e cam micuţă, la 2500 mAh, dar ne punem speranţele în optimizarea software.

Sharp Aquos R2 Compact

Măsoară 9.3 mm în grosime şi pare să aibă un Android destul de curat. Este certificat IP68 şi în spate are o cameră principală de 22.6 MP, cu stabilizare optică şi electronică, dar şi cu deschidere F/1.9. Primim şi acustica Dolby Atmos, jack audio şi un design pe bază de rama metalică şi material acrilic în spate.

Telefonul cu 2 bretoane e aici: Sharp Aquos R2 Compact; Vine şi cu ecran de 120 Hz

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×