iPhone-urile din 2019 ar putea fi mai ieftine datorită panourilor flexibile Samsung OLED

1.423 ori
<b>iPhone-urile din 2019 ar putea fi mai ieftine datorită panourilor flexibile Samsung OLED</b>Apple a inaugurat panoul OLED pe iPhone-uri în toamna lui 2017 şi nu pare gata să renunţe la această abordare prea curând. E drept că iPhone XR are un LCD, dar el este un produs ceva mai atipic. Optarea pentru OLED a fost totuşi unul

Apple a inaugurat panoul OLED pe iPhone-uri în toamna lui 2017 şi nu pare gata să renunţe la această abordare prea curând. E drept că iPhone XR are un LCD, dar el este un produs ceva mai atipic. Optarea pentru OLED a fost totuşi unul dintre argumentele pentru a creşte preţul iDevice-urilor. Se pare totuşi că la anul Apple va folosi panouri flexibile Samsung OLED ceva mai ieftine.

Cei de la ETNews au surse în industrie, care afirmă că iPhone-urile din 2019 vor avea cele mai noi panouri OLED Samsung, care au un cost mai redus de producţie. Ar fi numite "Y-OCTA" şi sunt primele variante de panouri flexibile cu panoul touch integrat de la Samsung, sau cel puţin primele care ajung pe iPhone. Ele sunt produse de Samsung Display, care a furnizat şi ecranele de pe iPhone X, XS şi XS Max.

Panourile Y-OCTA integrează şi stratul tactil în ecranul OLED în loc să folosească un panou special/separat cu senzori tactili. Prin această abordare se va reduce şi grosimea display-ului şi mărimea telefonului, dar va scădea şi preţul. Ar trebui să vedem iPhone-uri mai subţiri pe viitor. Se pare că ecrane similare sunt folosite pe modele Galaxy S şi Note încă de la generaţia Note 7 încoace.

Problema e că vorbim despre o reducere de costuri aici, dar sunt multe capitole la care Apple poate cheltui mai mulţi bani, de la un Face ID 2.0 până la viitorul procesor, camere şi chiar materialele carcasei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×