Istoria HTC de la origini și până astăzi: evoluție, revoluție și pasiune pentru inovație (Video)

2.475 ori
<b>Istoria HTC de la origini și până astăzi: evoluție, revoluție și pasiune pentru inovație (Video)</b>în ultimii 2 ani HTC a părut a fi pe o pantă descendentă, sau cel puțin așa afirmau zvonurile și media. Diferite demisii, restructurări, concedieri și rezultate financiare aduceau neliniște cu privire la soarta companiei, dar iată că HTC One...

în ultimii 2 ani HTC a părut a fi pe o pantă descendentă, sau cel puțin așa afirmau zvonurile și media. Diferite demisii, restructurări, concedieri și rezultate financiare aduceau neliniște cu privire la soarta companiei, dar iată că HTC One pare a fi adus o oarecare stabilitate. Haideți totuși să privim în trecut și să ne dăm seama ce stă în spatele HTC.

Conform clipului integrat în acest articol, totul a început în 1997, când era explorată inovația în segmentul mobil și puterea de calcul a terminalelor. Diferite experiențe, experimente și prototipuri au avut loc până la începutul anilor 2000, când numele HTC a început să fie cunoscut, asociat inițial cu terminale Windows Mobile. în 2001 touchscreen-ul a început să ia avânt (rezistiv la inceput), iar în 2004 HTC avea primul smartphone cu tastatură.

în 2005 vedeam tot de la producătorul taiwanez și primul handset Windows Mobile cu 3G din lume iar în 2007 asistam la debutul primului terminal HTC cu touchscreen de generație nouă. 2008 ne-a adus primul smartphone Android tot de la HTC, iar în 2009 a sosit și HTC Sense. La un an după a debutat primul telefon Android cu 4G, apoi în 2011 a fost anul lui Beats Audio, iar 2012 a fost bazat pe inovația la nivel de cameră (ImageChip, foto+ video simultan).

2013 a adus un premiu Red Dot pentru designul lui HTC 8X și evident HTC One, cu premiu GSMA pentru cel mai bun handset. BlinkFeed, Ultrapixel și BoomSound sunt inovațiile principale aici și viitorul începe să sune foarte bine pentru HTC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×