Samsung Galaxy S4 Mini apare pe site-ul Samsung, e aproape oficial

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.131 ori
<b>Samsung Galaxy S4 Mini apare pe site-ul Samsung, e aproape oficial</b>Samsung a postat din greșeală pe site-ul său oficial o imagine care confirmă existența unui smartphone despre care se discuta de luni bune. E vorba despre Galaxy S4 Mini, care poate fi admirat în lista de pe site-ul sud coreenilor. &nbsp; Vă...

Samsung a postat din greșeală pe site-ul său oficial o imagine care confirmă existența unui smartphone despre care se discuta de luni bune. E vorba despre Galaxy S4 Mini, care poate fi admirat în lista de pe site-ul sud coreenilor.

Vă reamintesc că Galaxy S4 se va transforma într-o serie, care va include un model rezistent la apă și praf numit Active, un cameraphone de 16 megapixeli și acest model mini. Dacă este să luăm în calcul și versiunea 8 core și pe cea Google Edition, atunci seria e și mai amplă. Cei care vor să verifice dacă S4 mini mai e pe site, trebuie doar să intre pe apps.samsung.com/venus/main/getMain.as, să selecteze Marea Britanie drept țara și să dea click pe Display Apps by Device, urmând apoi să apară o opțiune pentru Galaxy S4 Mini.

Samsung Galaxy S4 Mini

Terminalul, cunoscut și drept GT-I9195 va aduce că design cu "fratele mai mare" și va sosi cu un display Super AMOLED qHD, procesor dual core de 1.6 GHz, 1 GB sau 2 GB RAM, în funcție de versiunea pe care o cumpărați (LTE sau non LTE). Android 4.2 va rula pe acest model, iar în spatele său se afla o cameră de 8 megapixeli și 32 GB de memorie la interior.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×