Microsoft anunţă că va oferi două actualizări importante pentru Windows 10 în 2017: Redstone 2 şi Redstone 3

1.719 ori
<b>Microsoft anunţă că va oferi două actualizări importante pentru Windows 10 în 2017: Redstone 2 şi Redstone 3</b>Sistemul de operare Windows 10 tocmai ce a primit de curând actualizarea aniversară ce aduce câteva funcții interesante la pachet, și despre care v-am vorbit aici. Se pare că pe viitor, Microsoft va alege să aducă doar două actualizări importante anul

Microsoft ar urma să revină la abordarea sa clasică de actualizare a platformei Windows de două ori pe an. Strategia va debuta în 2017, cu două actualizări plănuite pentru Windows 10 la anul. Aceasta mutare ne aminteşte de valurile Threshold de actualizări oferite în 2015.

Pentru 2016, Windows 10 versiunea 1607 va fi ultima actualizare şi a treia importantă pentru acest OS. În schimb, la anul aşteptam încă două update-uri, cunoscute deocamdată sub numele de cod Redstone 2 şi Redstone 3. Primul va sosi la început de an, iar al doilea în vara anului viitor. În vreme ce Redstone 2 va fi o actualizare importantă, să zicem un fel de mini Service Pack, Redstone 3 va fi un release minor.

El va fi cam cum a fost Threshold 2 pentru Threshold 1. Redstone 2 se află în dezvoltare acum, iar build-urile interne au numele de cod în jurul cifrelor "14900". Insiderii ar trebui să primească acest software pentru teste destul de curând, pentru a începe şi depistarea de buguri şi feedbackul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×