James Bond si Sony Ericsson C902 fac echipa intr-o reclama stil Quantum of Solace

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.522 ori
<b>James Bond si Sony Ericsson C902 fac echipa intr-o reclama stil Quantum of Solace</b>Sony Ericsson C902 si James Bond fac echipa intr-un nou spot comercial axat pe motivul "Quantum of Solace", cel mai nou film al seriei ce il are ca protagonist pe cel mai celebru agent secret. Iata reclama: Cu o viteza invidiata probabil si de Bond,...

Sony Ericsson C902 si James Bond fac echipa intr-un nou spot comercial axat pe motivul "Quantum of Solace", cel mai nou film al seriei ce il are ca protagonist pe cel mai celebru agent secret. Iata reclama:

Cu o viteza invidiata probabil si de Bond, camera telefonului poate face 9 poze pe secunda, functie subliniata de clipul de mai sus. Deocamdata e mai sigur sa privim acest teaser decat sa vedem in Romania avampremiera VIP a filmului Quantum of Solace. Daca nu urmariti stirile, atunci aflati ca in cadrul acestei avampremiere filmul s-a oprit la jumatate, deoarece sala care il proiecta detinea dreptul de folosire a unui cod special doar pentru o anumita perioada de timp, iar acest cod expirase deja.

Sa speram ca nu vor mai exista astfel de probleme romanesti si la alte lansari, iar acum incepem sa ne gandim ca lansarea lui iPhone 3G a fost un succes, daca avem in vedere fiascoul debutului lui James Bond, Quantum of Solace.

Sursa: Mobile-spots.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×