Interfata lui XPERIA X1 soseste pe HTC Touch HD

1.451 ori
<b>Interfata lui XPERIA X1 soseste pe HTC Touch HD</b>Dupa ce am vazut populara interfata TouchFlo 3D pe Sony Ericsson XPERIA X1, a venit momentul ca handsetul produs de HTC si lansat de Sony Ericsson sa intoarca favoarea, celebrele sale "panouri" sosind pe HTC Touch HD. Iata si un clip care prezinta...

Dupa ce am vazut populara interfata TouchFlo 3D pe Sony Ericsson XPERIA X1, a venit momentul ca handsetul produs de HTC si lansat de Sony Ericsson sa intoarca favoarea, celebrele sale "panouri" sosind pe HTC Touch HD. Iata si un clip care prezinta "panourile" lui X1 in actiune pe Touch HD:

Aceiasi hackeri de la XDA-Developers s-au ocupat de portarea interfatei "Panels" de pe XPERIA X1 pe HTC Touch HD, iar ceea ce vedeti este o versiune aflata in faza de dezvoltare. Astfel, lipsa unui buton "Panels" sau a oricarui buton fizic pe acest handset, de fapt va crea probleme utilizatorului care doreste sa se intoarca la meniul "Panels" dupa accesarea altui meniu.

In plus, optiunea "Panels" nu va mai fi disponibila dupa o resetare soft a terminalului HTC Touch HD. Urmatorul pas? Portarea interfatei lui X1 si pe Touch Diamond si restul gamei de terminale performante HTC, evident tot sub obladuirea celor de la XDA Developers.

Sursa: Gsmdome.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×