Cele mai bune aplicatii pentru iPhone (Premium)

2.197 ori
<b>Cele mai bune aplicatii pentru iPhone (Premium)</b>Am aruncat in trecut o privire asupra celor mai bune aplicatii gratuite pentru iPhone, dar iata ca acum a venit momentul sa le analizam si pe cele pentru care merita sa platiti, aplicatiile Premium. O aplicatie utila este Air Sharing de la Avatron, care...

Am aruncat in trecut o privire asupra celor mai bune aplicatii gratuite pentru iPhone, dar iata ca acum a venit momentul sa le analizam si pe cele pentru care merita sa platiti, aplicatiile Premium.

O aplicatie utila este Air Sharing de la Avatron, care transforma iPhone-ul intr-un drive pe care se pot transfera fisiere prin wireless pe si de pe computer. Aplicatia este compatibila cu Mac, Microsoft si Linux si ofera acces Web la fisierele de pe iPhone, toate acestea doar la pretul de 6.99 dolari. TextGuru este o alta aplicatie utila, aducand in sfarsit suportul atat de necesar pentru cut, copy si paste in documente. In plus, softul permite vizualizarea PDF-urilor si a fisierelor Word si totul doar pentru 4.99 dolari.

SpeakEasy Voice Recorder se afla de asemenea pe lista si nu este singura aplicatie care permite inregistrarea vocala pe iPhone, dar cu siguranta singura cu interfata placuta si cu suport pentru descarcarea fisierelor audio de pe iTunes. Pretul sau este de 1.99 dolari. Pe final va prezentam si 2 aplicatii inutile care costa, OneTap Movies, care va informeaza in legatura cu filmele ce ruleaza la cinematografele din zona si BeejiveIM, care va permite sa folositi servicii de insant messaging.

Prima aplicatie costa 1.99 dolari, iar cea de-a doua incredibila suma de 16 dolari.

Sursa: Pcmag.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×