Jason Statham se dedublează şi dansează în spotul oficial pentru LG G5 (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 930 ori
<b>Jason Statham se dedublează şi dansează în spotul oficial pentru LG G5 (Video)</b>Scriam cu c&acirc;teva zile &icirc;n urmă &nbsp;că actorul britanic Jason Statham, vedeta din Transporter şi Crank, a fost ales de LG să promoveze handsetul LG G5. El a primit şi un spot publicitar dedicat, creat de către vizionarul Fredrik Bond,...

Scriam cu câteva zile în urmă că actorul britanic Jason Statham, vedeta din Transporter şi Crank, a fost ales de LG să promoveze handsetul LG G5. El a primit şi un spot publicitar dedicat, creat de către vizionarul Fredrik Bond, iar această reclamă poate fi urmărită mai jos.

Aşa cum ne aşteptam, actorul joacă rolul mai multor personaje, ca în reclamă Heineken de pe vapor, cu acel chelner care se multiplică. Acum Statham se bate cu el însuşi, dansează într-un videoclip pop, goneşte pe o motocicletă, ia masa la restaurant, ia foc şi alearga călare pe nişte tauri. Între timp ascultă şi muzică la LG G5, folosind modulul cu acustica HiFi, iar la restaurant îl vedem cu modulul camera ataşat.

La final aflăm că toate păţaniile erau de fapt vizionate pe telefon, la metrou şi că Statham se distrează cu acest terminal. Spotul a apărut fix la o zi după ce G5 s-a lansat comercial în Coreea de Sud, la preţul de 730 de dolari. Acest telefon modular a fost prezentat la MWC 2016, unde a impresionat prin conceptul LG Friends, atât prin modulele sale, cât şi prin gadgeturile ce i se pot asocia smartphone-ului.

În ce priveşte spotul, ceva îmi spune că e doar începutul unei serii de reclame cu Jason Statham şi LG G5.


⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×