Meizu se ţine de glume cu sutiene smart, iar Meizu Pro 6 şi Meizu M3 Note au parte de scăpări în imagini hands on

Autor:  | Publicat în:  Meizu 749 ori
<b>Meizu se ţine de glume cu sutiene smart, iar Meizu Pro 6 şi Meizu M3 Note au parte de scăpări în imagini hands on</b>Pentru că e 1 aprilie azi, o sumedenie de companii producătoare de telefoane şi companii tech au decis să aibă abordări mai jucăuşe cu privire la produsele lor. &nbsp;Printre ele se numără şi Meizu, care a postat detalii despre aşa zise...

Pentru că e 1 aprilie azi, o sumedenie de companii producătoare de telefoane şi companii tech au decis să aibă abordări mai jucăuşe cu privire la produsele lor.  Printre ele se numără şi Meizu, care a postat detalii despre aşa zise sutiene smart, în vreme ce pe web scăpau două terminale ale lor reale, Meizu M3 Note şi Meizu Pro 6.

Sutienul smart ar costa 108 dolari, iar glumă a fost partajata doar de Meizu China, pagina oficială Faceook neluând parte la farsă. Revenind la telefoanele scăpate în aceste imagini, presupusul Meizu Pro 6 e cel pe negru şi pare cu siguranţă un model premium. Observăm prezenţa unui scanner de amprente sub camera, asta dacă nu cumva e un nou tip de blitz, mai ales că nu remarcăm vreunul pe lângă camera.

Handsetul ar urma să fie un phablet de 5.5 sau 5.7 inch, cu dotări high end, posibil cu rezoluţie Quad HD şi 4 GB RAM. Celelalte model este Meizu M3 Note, cu carcasa din metal, sau poate din policarbonat ce imită metalul. La bord se afla o cameră cu blitz dual LED, iar speculaţiile vorbesc despre un ecran Full HD de 5.5 inch pentru acest device, 2 GB RAM, 32 GB stocare, un procesor Helio P10 şi o baterie de 3500 mAh.

Meizu are programat un eveniment pentru 6 aprilie, iar în cadrul sau ar putea debuta atât M3 Note, cât şi Meizu Pro 6. Pe final nu pot să mă abţin să nu observ ce glume puerile fac producătorii chinezi de 1 aprilie... şi totuşi să nu vă miraţi dacă sutienul smart e real în câţiva ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×