Un telefon Xiaomi explodează violent şi provoacă un incendiu la un birou; Incidentul a fost filmat (Video)

2.384 ori
<b> Un telefon Xiaomi explodează violent şi provoacă un incendiu la un birou; Incidentul a fost filmat (Video)</b>Printre numeroasele lansări din ultimele zile dăm astăzi peste o situație mai altfel, și anume explozia unui smartphone Xiaomi chiar lângă unul dintre angajații unei clădiri de birouri din India. Modelul se pare că este un Xiaomi Mi 4i care a explodat

Era o vreme când nu trecea o lună fără să auzim că un telefon sau o tabletă a explodat şi fie a rănit o persoană, fie a provocat un incendiu. Cândva consolele de jocuri erau şi ele la fel de expuse la riscuri de genul, dar în ziua de azi se întâmplă mai rar aşa ceva. Şi totuşi se întâmplă, după cum ne arată filmarea de mai jos.

Un bărbat din India, pe numele său Ajay Raj Negi folosea telefonul personal, un Xiaomi Mi 4i la birou, când acesta a explodat şi a provocat un incendiu. Toţi cei de la birourile din jur au luat-o la fugă, incidentul fiind destul de spectaculos. Telefonul a fost cumpărat de la retailerul online Flipkart, deci prin canale oficiale şi nu de la vreo tarabă.

Ajay solicită explicaţii din partea celor de la Xiaomi şi pe bună dreptate, deoarece putea să îşi piardă mâna, ochii sau să aibă alte răni grave, atât el, cât şi colegii de muncă. Nu ar trebui să vă creaţi scenarii prea apocaliptice în minte, pentru că marile companii nu sunt atât de afectate de aceste incidente pe cât credeţi. Un HTC explodat a dus la evacuarea unui vagon de metrou în Shanghai şi tot nu am văzut consecinţe grave.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×