Kids Phone F-03J e un telefon pentru copiii de grădiniţă, rezistent la apă şi bacterii

1.015 ori
<b>Kids Phone F-03J e un telefon pentru copiii de grădiniţă, rezistent la apă şi bacterii</b>Pe piața din Japonia debutează astăzi smartphone-ul Kids Phone F-03J - model dezvoltat de către cei de la Sharp pentru operatorul  NTT DoCoMo. După cum puteți vedea în imagini, terminalul este unul destinat celor mici, fiind disponibil în diverse nuanțe

Direct din Japonia vine azi un telefon foarte interesant, prin prisma faptului că se ocupă de sănătatea utilizatorilor. E vorba despre un device pentru cei mici, cunoscut drept Kids Phone F-03J şi oferit de operatorul DoCoMo.

Sharp Kids Phone

Nu m-ar mira să fie produs de Sharp, care a mai colaborat cu acest operator de multe ori, deşi terminalul de azi e branduit DoCoMo. Kids Phone va ajunge în magazine în februarie şi vine cu un design colorat, carcasa compactă şi rezistenţa la apă şi bacterii. Disponibil pe roz, galben sau albastru, handsetul e menit pentru publicul reprezentat din copii cu vârste până în şcoala generală.

Avem şi un mic charm ataşat la terminal şi o funcţie care îi anunţa pe părinţi unde se afla cel mic pe hartă. Pe lângă rezistenta la bacterii, praf şi apă, telefonul e rezistent şi la şocuri. Ecranul este un TFT LCD QVGA de 2 inch, iar terminalul măsoară 16.8 mm în grosime, deci e destul de grosuţ. Cântăreşte 90 de grame şi are doar 4 butoane de apelare, dar şi wallpaper-uri haioase. Fiecare dintre cele 4 butoane va avea un contact asociat.

O nişă interesantă şi important de acoperit, mai ales că avem şi funcţii care îl apără pe cel mic de probleme, printr-un soi de buton SOS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×