Kyocera lansează smartphone-ul Hydro Shore; terminal rezistent la apă cu preț de doar 80 dolari

1.033 ori
<b>Kyocera lansează smartphone-ul Hydro Shore; terminal rezistent la apă cu preț de doar 80 dolari</b>Cei de la Kyocera sunt recunoscuți pentru smartphone-urile rezistente la apă pe care la au în portofoliu, gamă ce de astăzi include și modelul Hydro Shore pe care îl puteți vedea în imaginile de mai jos. Avem de-a face cu un terminal ce costă doar 80

Prin intermediul operatorului american AT&T, cei de la Kyocera lansează astăzi smartphone-ul Hydro Shore - terminal cu preț de doar 80 dolari ce vine cu certificare pentru rezistență la apă și praf. Este vorba despre standardul IP57 ce ne promite faptul că telefonul poate rezista scufundat în apa de până la 1 metru timp de maxim 30 minute.

Kyocera Hydro Shore

Ca dotări hardware avem un display de 5 inch cu rezoluție de 960 x 540 pixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon 212 cu 4 nuclee tactate la o frecvență de 1.1 GHz, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare. Primim un slot microSD, o cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED și autofocus, un senzor frontal de 2 megapixeli, cât și o baterie de 2160 mAh ce va oferi o autonomie de până la 11 zile în mod standby.

Kyocera Hydro Shore

Kyocera Hydro Shore beneficiază de conectivitate 4G LTE, iar ca sistem de operare avem aici Android 5.1 Lollipop. Din punct de vedere al dimensiunilor, telefonul cântărește 141 grame și măsoară 139 x 72.1 x 9.9 mm în grosime. Deși specificațiile nu sunt punctul său forte, prețul de doar 80 dolari îl face perfect pentru persoanele ce doresc un device rezistent la apă fără a cheltui prea mulți bani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×