Kindle Fire domină piața tabletelor ieftine

1.328 ori
<b>Kindle Fire domină piața tabletelor ieftine</b>A fost lansată în luna noiembrie 2011 de către Amazon și este singura tabletă din piață care costă mai puțin decât prețul său de producție. în SUA era comercializată pentru 199 dolari. în România costă în jur de 1.000 de lei. &nbsp;...

A fost lansată în luna noiembrie 2011 de către Amazon și este singura tabletă din piață care costă mai puțin decât prețul său de producție. în SUA era comercializată pentru 199 dolari. în România costă în jur de 1.000 de lei.

iPad domină piața tabletelor cu peste 15 milioane de unități comercializate într-un singur trimestru. Un analist de pe Wall Street a avansat o estimare pentru numărul de tablete Kindle Fire vândute de către Amazon. Ar fi vorba de o sumă respectabilă - 6 milioane unități.

Ca să avem date și din tabară Android - toate laolaltă în decembrie 2011 s-au ridicat la 10.5 milioane. Presupun că de vină este și boom-ul specific sărbătorilor. Nu putem să ne bazăm pe valoare aminitită, Amazon nu a avansat date oficiale, dar Kindle Fire s-a păstrat în topul produselor vândute pe site, în diverse țări la categoria electronice.

în România nu prea își are rostul să achiziționezi un Kindle Fire și asta pentru că multe servicii nu sunt furnizate pe meleagurile autohtone și experiența oferită ar fi trunchiată după cum ați putut observa și din recenzia noastră.

Preț Amazon Kindle Fire în magazinele online:

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×