Potrivit unui raport Strategy Analytics, Apple, Samsung și Microsoft domină piața tabletelor

Autor:  | Publicat în:  Studii  Apple  Samsung  Microsoft 940 ori
<b>Potrivit unui raport Strategy Analytics, Apple, Samsung și Microsoft domină piața tabletelor</b>Conform unui nou studiu realizat de către cei de la Strategy Analytics, la ora actuală trio-ul ce domină piața tabletelor este format din companiile Apple, Samsung și Microsoft. Aflăm că în primul trimestru din 2016, producătorii de tablete au vândut în

Veștile referitoare la evoluția vânzărilor înregistrate pe piața tabletelor continuă să vină, astăzi din partea celor de la Strategy Analytics. Un nou raport realizat de către aceștia ne devăluie faptul că în primul trimestru din acest an au fost comercializate un număr de 46.7 milioane de tablete la nivel global.

Din acest studiu aflăm că Microsoft a vândut 1.1 milioane de tablete în această perioadă de 3 luni, fiind vorba desigur despre modele Surface hibrid. Pe fondul unor prețuri mai mari practicate, compania IT a obținut venituri totale în valoare de 950 milioane de dolari din urma modelelor comercializate. 

Vedem în graficul de mai sus că Apple a obținut o cotă de piață de 39% în acest prim trimestru, pe când Samsung s-a clasat pe locul cu numărul 2 cu un procent de 16%. Topul este completat de către Microsoft cu o cotă de piață de 8%. Sub acest nivel se află următoarele companii: Lenovo - 5%, Huawei - 3%, alți producători - 21%.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×