Google Play va recomanda dezinstalarea aplicațiilor ce sunt folosite rar

1.905 ori
<b>Google Play va recomanda dezinstalarea aplicațiilor ce sunt folosite rar</b>Cum unele smartphone-uri de pe piață sosesc cu doar 16 GB spațiu intern de stocare, se pune și problema numărului de aplicații pe care îl putem avea pe un asemenea device. În timp ce noua versiune Android permite mutarea acestora direct în memoria de pe

Cum unele smartphone-uri de pe piață aduc doar 16 GB spațiu intern de stocare, se pune și problema numărului de aplicații și jocuri ce pot fi instalate pe un asemenea device. Cu toate că cea mai nouă versiune Android oferă posibilitatea de a muta aplicațiile pe cardul SD, există și numeroase smartphone-uri care încă rulează release-uri precedente ale acestui sistem de operare ce nu aduc un asemenea feature, sau care nu beneficiază de un slot SD.

Tocmai de aceea Google decide să ofere un soi de tool special pentru utilizatori, acesta urmând a fi integrat în magazinul de aplicații Google Play. Astfel, atunci când utilizatorul va decide instalarea unei aplicații, dar telefonul nu dispune de memoria necesară, Google Play va sugera dezinstalarea unor aplicații foarte rar folosite. 

În acel moment vom fi întâmpinați de o listă a acelor titluri folosite foarte rar, și alege direct care dintre ele să fie dezinstalate. Potrivit celor de la AndroidPolice, acest update adus lui Google Play și-a făcut apariția deja pe telefoanelor unor utilizatori, semn că se pregătește o distribuire a sa în masă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×