Kingston MobileLite Wireless G2 Review + Concurs: un media streamer foarte util ce Îndeplinește numeroase funcții

1.584 ori
<b>Kingston MobileLite Wireless G2 Review + Concurs: un media streamer foarte util ce Îndeplinește numeroase funcții</b>După ce anul trecut, colegul nostru Alex vă prezenta prima generație a dispozitivului portabil de media streaming numit Kingston MobileLite, iată că astăzi avem în redacția Mobilissimo cea de-a doua generație a acestui device care a fost lansată...

După ce anul trecut, colegul nostru Alex vă prezenta prima generație a dispozitivului portabil de media streaming numit Kingston MobileLite, iată că astăzi avem în redacția Mobilissimo cea de-a doua generație a acestui device care a fost lansată în cadrul show-ului Computex 2014, device numit Kingston Mobile Lite G2 și care poate fi al vostru în cadrul unui concurs.

Aflăm că acest dispozitiv cântărește 171 grame, măsoară 19.28 mm în grosime și faptul că aduce în pachet un cablu USB și un adaptor pentru cardurile microSD. Kingston MobileLite Wireless G2 poate fi încărcat fie printr-un port microUSB de la laptop, fie prin încărcătorul unui telefon. Din punct de vedere al porturilor, remarcăm prezența unui port microUSB 2.0, a unui port Full USB 2.0, un slot pentru adaptor microSD și un port ethernet.

Kingston MobileLite Wireless G2

Kingston MobileLite Wireless G2 poate îndeplini cu ușurință nu mai puțin de 5 funcții. Prima și cea mai importantă dintre acestea este funcția de wireless media reader prin care vom putea reda filmele sau serialele noastre preferate direct de pe un stick de memorie sau de pe un cardSD pe telefon prin intermediul unei conexiuni wireless. Pentru a folosi această funcție vom avea mai întâi nevoie de aplicația MobileLite ce poate fi descărcată de pe magazinul de aplicații iOS sau Android.

Kingston MobileLite Wireless G2 Review + Concurs: un media streamer foarte util ce Îndeplinește numeroase funcții

De asemenea, MobileLite G2 poate servi și pe post de cititor de carduri / stick de memorie / hard extern, aplicația MobileLite oferind suport pentru navigarea prin fișiere. Cea de-a treia funcție permite ca device-ul în cauză să fie folosit pe post de router wireless portabil datorită prezenței unui port Ethernet, dar și de a oferi suport pentru un dongle 3G. Următoarea funcție utilă pe care o aduce Kingston MobileLite Wireless G2 este aceea de a servi pe post de baterie externă ce poate încărca alte device-uri prin intermediul unui cablu microUSB. Acesta dispune de o baterie neînlăturabilă de 4640 mAh ce promite o autonomie de până la 13 ore.

Kingston Mobile Lite G2

Ultima funcție adusă de acest dispozitiv este numită WiFi Bridge, funcție prin care acoperirea rețelei wireless din casă este extinsă. Aflăm și faptul că MobileLite G2 poate fi conectat în același timp cu până la 3 device-uri. Acesta beneficiază de o garanție pentru o perioadă de 2 ani și poate funcționa la o temperatură cuprinsă între 0 - 40° C.

Printre fișierele acceptate de Kingston MobileLite Wireless G2 se numără MP3, WAV, m4V, mp4, jgp, tif sau pdf. După cum vă spuneam la începutul acestei recenzii, Kingston MobileLite Wireless G2 poate fi al vostru în cadrul unui concurs ce necesită îndeplinirea a doar două simple task-uri:

  1. Să fiți membru al forumului Mobilissimo.ro mai vechi de o lună și să aveți cel puțin 10 postări în ultima lună
  2. Comentariu în cadrul acestui articol în care să precizați care caracteristică a acestui device v-ar fi cea mai utilă

După îndeplinirea acestor două reguli, tot ce va trebui să faceți este să trimiteți captura de ecran cu cele două dovezi la adresa de mail concurs(at)mobilissimo.ro cu subiectul “Concurs Kingston Mobile Lite G2”. De asemenea, în acest mail va trebui să precizați numele real, adresa și numărul de telefon. Extragerea câștigătorului va avea loc pe data de 2 iulie, la ora 21 prin random.org.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×