Kingston MobileLite Wireless Review: un media streamer excelent care Îți poate Încărca telefonul + Concurs (Video)

Autor:  | Publicat în:  Kingston 6.109 ori
<b>Kingston MobileLite Wireless Review: un media streamer excelent care Îți poate Încărca telefonul + Concurs (Video)</b>Proaspăt disponibil de azi la eMAG.ro, Kingston MobileLite Wireless este un gadget care a sosit la noi la review și a fost analizat în detaliu în clipul de mai jos. Acesta este un media streamer care costă 312 lei și pe care vi-l oferim în cadrul...

Proaspăt disponibil de azi la eMAG.ro, Kingston MobileLite Wireless este un gadget care a sosit la noi la review și a fost analizat în detaliu în clipul de mai jos. Acesta este un media streamer care costă 312 lei și pe care vi-l oferim în cadrul unui concurs.

​

Gadgetul vine la pachet cu un cablu USB și un adaptor microSD/SD. MobileLite Wirelesss se încarcă via port microUSB, de la laptop sau încărcătorul unui telefon sau tablete. Ideea din spatele acestui produs e simplă: introduceți cardul adaptor SD cu un microSD înăuntru în fanta dedicată sau atașați un hard sau stick USB la gadget via port USB. Apoi veți porni device-ul apăsând pe butonul On/Off iar telefonul sau tableta voastră îl va detecta în lista de routere wireless sub numele MobileLite Wireless.

Kingston MobileLite Wireless

Ne vom conecta la gadget ca la un router, iar folosind o aplicație dedicată iOS sau Android vom putea accesa fișierele de pe stickul USB sau cardul microSD, sau chiar hardul de 2 TB conectat la accesoriul Kingston.. Astfel, veți obține spațiu de stocare în plus pe terminalul vostru. Aplicațiile aferente vin cu o interfață simplă în stil file manager.

Kingston MobileLite Wireless

în plus, MobileLite Wireless vă poate și încarcă telefonul sau tableta dacă conectați terminalul la el, după cum puteti vedea în clipul de mai jos. Gadgetul măsoară 16.65 mm în grosime, cântărește 98 de grame și poate face streaming către 3 device-uri simultan. Bateria să oferă 5 ore de utilizare și este o unitate Li-Polyymer de 1800 mAh și 3.7 V.

Produsul vine cu un 1 an garanție și suporta fișiere MP3, MP4, JPG, TIF și PDF. Mai trebuie menționat și că acest device acționează ca o punte pentru rețeaua wireless din casă. Astfel, deși sunteți conectați la "routerul" MobileLite Wireless el vă va oferi acces la rețelele reale WiFi disponibile, astfel că puteți și naviga pe web. Pe forum vă vom servi și cu alte informații!

Kingston MobileLite Wireless

Gadgetul funcționează adecvat în raza a 10-30 de metri în jurul său. Acesta este un produs de nota 10, pe care îl puteți câștiga la un concurs marca Mobilissimo.ro. Ce trebuie să faceți este să postați un comentariu mai jos, iar comentariul cu cele mai multe like-uri va câștiga gadgetul. Puteți ruga prietenii de pe Facebook sau Twitter să dea like la comment dând share acestui articol. 

Comentariul trebuie să conțină menționarea celor de la Kingston și motivul pentru care aveți nevoie de gadget, iar câștigătorul va fi anunțat pe data de 23 august la ora 21.

Kingston MobileLite Wireless

Prețul device-ului poate suferi modificări, vă recomandăm deci să consultați prețul actualizat aici.

[UPDATE CONCURS]Ca urmare a suspiciunii legat de fraudarea voturilor, regulamentul a suferit modificări, cum urmează:

Comentariul cu cele mai multe răspunsuri din partea unor persoane reale, logate în Disqus prin profilul de Facebook (Imaginea de profil trebuie să fie identică cu cea de pe Facebook), va câștiga device-ul Kingston MobileLite Wireless!

Aveți la dispoziție 2 zile pentru a vă conforma!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×