Google I/O 2014 va fi transmis În regim de live streaming astăzi, Începând cu ora 19:00

Autor:  | Publicat în:  Google 1.619 ori
<b>Google I/O 2014 va fi transmis În regim de live streaming astăzi, Începând cu ora 19:00</b>Așa cum am aflat ieri din cadrul articolului în care vă prezentam posibilele produse pe care le-am putea vedea la Google I/O 2014, această conferință a dezvoltatorilor va debuta astăzi cu evenimentul Keynote ce va fi transmis în regim de live...

Așa cum am aflat ieri din cadrul articolului în care vă prezentam posibilele produse pe care le-am putea vedea la Google I/O 2014, această conferință a dezvoltatorilor va debuta astăzi cu evenimentul Keynote ce va fi transmis în regim de live streaming în această seară începând de la ora 19:00 (ora României).

Se așteaptă ca o nouă versiune de Android să fie dezvăluită în cursul acestei zile, versiune ce va ajunge pe terminalele noastre abia în toamnă, după cum și Sundar Pichai, Șeful Android & Chrome a confirmat oficial. De asemenea, vom fi cu ochii ațintiți și asupra ceasurilor inteligente care vor rula platforma Android Wear, cât și asupra unui agregator de aplicații Fitness & Health.

Totodată, există și unele speculații cu privire la faptul că Google va dezvălui o nouă tabletă Nexus, sau poate un succesor pentru smartphone-ul Nexus 5. Rămâne să vedem ce alte surprize ne-a mai pregătit Google pentru această zi. Puteți urmări evenimentul Keynote atât pe web, cât și prin intermediul unei aplicații dedicate numită Google I/O 2014 ce poate fi descărcată de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×