Kyocera DuraForce PRO este un smartphone rugged ce vine cu o cameră video de acțiune integrată la pachet

1.909 ori
<b>Kyocera DuraForce PRO este un smartphone rugged ce vine cu o cameră video de acțiune integrată la pachet</b>Brandul Kyocera este unul dintre puținele de pe piață specializat în dezvoltarea de terminal rugged, modele de tip smartphone ce impresionează prin standardele de rezistență aduse la pachet, dar și prin funcțiile oferite. Un nou astfel de model debutează

Printre companiile tech de pe piață ce sunt specializate în lansarea de terminale mobile rugged, se află și Kyocera. Acest din urmă brand ne prezintă astăzi smartphone-ul DuraForce PRO - model care pe lângă caracteristicile sale ce au de-a face cu rezistența la diferite elemente, aduce și o cameră video de acțiune la bord. Senzorul în cauză dispune de lentile wide la 135 grame, poate filma Full HD și aduce alături un procesor de imagine ce permite folosirea unor diferite moduri de captură.

Kyocera DuraForce PRO

Avem aici posibilitatea de a filma chiar și sub apă, evenimente sportive, în format slow-motion, dar și modul ce ne permite filmarea de time lapse-uri. Pentru că acest smartphone este unul de tip rugged, nu lipsesc de aici certificările IP68 pentru rezistența la scufundarea în apă de până la 2 metri pentru maxim 30 minute, și nici standardul MIL-STD-810G pentru protecție împotriva prafului, șocurilor, vibrațiilor, temperaturilor extreme și a umidității.

Kyocera DuraForce PRO

Cât despre pachetul hardware, acesta este compus dintr-un display Full HD de 5 inch, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 617 de 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM și un chip de 32 GB memorie flash de stocare. Avem și o cameră foto principală de 13 megapixeli, o baterie de 3240 mAh cu suport Quick Charge 2.0, difuzoare stereo frontal ce dezvoltă o putere maximă de 100 dB, dar și un scanner de amprente.

Kyocera DuraForce PRO rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, și prețul său de comercializare rămâne să fie dezvăluit în toamnă.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×