LAVA X38 este un nou smartphone de buget; aduce o baterie de 4000 mAh și costă doar 98 dolari

Autor:  | Publicat în:  Lava 979 ori
<b>LAVA X38 este un nou smartphone de buget; aduce o baterie de 4000 mAh și costă doar 98 dolari</b>LAVA este unul dintre producătorii indieni de smartphone-uri ce ne-au obișnuit cu terminale foarte accesibile, cel mai recent exemplu fiind modelul X38. Acest handset include la pachet o baterie de 4000 mAh, un display de 5 inch cu rezoluție HD și

Seria de terminale accesibile continuă să sosească în India, țară unde producătorul local LAVA anunță chiar astăzi debutul modelului X38 pe care îl vedeți reprezentat în imaginile de mai jos. Ce este din start interesant la acest handset, este bateria sa de 4000 mAh ce promite mai bine de 2 zile de autonomie, dar și prețul de doar 98 dolari ~ adică aproximativ 395 lei la cursul actual de schimb.

Lava X38

Pentru această sumă vom primi un smartphone cu display IPS de 5 inch și rezoluție HD de 1280 x 720 pixeli, un procesor quad-core de 1.0 GHz și 1 GB memorie RAM. Primim o cameră foto principală de 8 megapixeli cu autofocus și bliț LED care aparent poate filma la rezoluție Full HD și 30 fps. În partea frontală avem și un senzor de 2 megapixeli care se poate dovedi a fi util pentru apeluri video.

LAVA X38 aduce și următoarele elemente de conectivitate: dual-SIM, 4G LTE, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, port microUSB v2.0 și un jack audio 3.5 mm. Avem 8 GB spațiu intern de stocare și un slot microSD. Nici design-ul nu este rău, telefonul oferind un panou spate cu tipar interesant de forma unor diamante. Pentru prețul de 98 dolari și luând în calcul bateria generoasă, tindem să credem că noul model Lava își merită banii cheltuiți.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×