Alcatel anunță smartphone-ul Pop Mirage; vine cu dotări modeste și Cyanogen 13.1 la pachet

781 ori
<b>Alcatel anunță smartphone-ul Pop Mirage; vine cu dotări modeste și Cyanogen 13.1 la pachet</b>Alcatel Pop Mirage este anunțat oficial astăzi, smartphone cu dotări modeste ce se face remarcat prin faptul că rulează Cyanogen 13.1. Primim aici un display de 5.5 inch cu rezoluție HD, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 210 de 1.3 GHz și

Un nou smartphone Alcatel este anunțat astăzi, și anume modelul Pop Mirage ce se face remarcat prin faptul că aduce la pachet ROM-ul Cyanogen 13.1. Din punct de vedere al dotărilor hardware, acest produs vine cu un display HD IPS de 5.5 inch (1280 x 720 pixeli), și cu un procesor modest Qualcomm Snapdragon 210 - chipset quad-core tactat la o frecvență de 1.3 GHz.

Alcatel Pop Mirage

Avem 16 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 32 GB, 1.5 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 8 megapixeli cu autofocus, bliț LED și deschidere f/2.0. Acest senzor poate filma la rezoluție 720p@30fps, iar pentru selfie-uri avem la dispoziție o cameră frontală de 5 megapixeli care la rândul său este însoțită de un bliț LED ce se va dovedi a fi util în condiții low-light.

Alcatel Pop Mirage

Alcatel Pop Mirage aduce o baterie de 2500 mAh, și ca elemente de conectivitate întâlnim aici următoarele: 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, A-GPS și un port microUSB v2.0. Telefonul mai aduce și certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf. Acesta va fi disponibil pe gri, argintiu și auriu, iar prețul rămâne a fi dezvăluit în perioada următoare. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×