Kyocera lanseaza telefonul mobil cu cel mai lung nume, in colaborare cu Virgin Mobile

Autor:  | Publicat în:  Kyocera 2.506 ori
<b>Kyocera lanseaza telefonul mobil cu cel mai lung nume, in colaborare cu Virgin Mobile</b>In cazul in care sunteti fani ai lui Sidekick LX si vi s-a parut interesanta editia limitata Tony Hawk, atunci veti aprecia si editia limitata de Kyocera Wild Card, branduita Virgin Mobile. De fapt brandingul este ceva de genul Virgin Mobile Festival...

In cazul in care sunteti fani ai lui Sidekick LX si vi s-a parut interesanta editia limitata Tony Hawk, atunci veti aprecia si editia limitata de Kyocera Wild Card, branduita Virgin Mobile.

De fapt brandingul este ceva de genul Virgin Mobile Festival Special Edition Wild Card, handsetul meritandu-si astfel titlul de telefon cu cel mai lung nume din istorie. De ce este acest handset o editie speciala? In primul rand el soseste cu 50 de downloaduri gratuite de melodii prin intermediul serviciului eMusic, grafica moderna, wallpaper-uri in exclusivitate si un abonament pe 1 an la revista SPIN. Persoanele interesate pot achizitiona telefonul prin Best Buy pana in data de 31 iulie.

De mentionat este faptul ca exista doar 15.000 de unitati ale acestei editii limitate, asa ca va trebui sa va grabiti. Un astfel de terminal va garanteaza si accesul gratuit la festivalul din Baltimore, unde veti sta in zona dedicata oaspetilor de onoare Virgin Mobile. Pentru o comparatie care ar defini mai bine acest fenomen imaginati-va un terminal mobil branduit Clicknet B'estfest.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×