Vivo X7 va avea o cameră selfie de 16 megapixeli; telefonul apare și într-o imagine reală

Autor:  | Publicat în:  Vivo 631 ori
<b>Vivo X7 va avea o cameră selfie de 16 megapixeli; telefonul apare și într-o imagine reală</b>Cei de la Vivo ne captau atenția ieri prin intermediul unui teaser pentru smartphone-ul X7, telefon care din acest material părea a fi unul transparent. Ei bine, nu este vorba despre un asemenea elemente, telefonul pozând astăzi într-o primă fotografie

Misterul creat în spatele teaser-ului Vivo de ieri nu a durat prea mult, și asta pentru că telefonul ce ni se pregătește s-a lăsat fotografiat în China. Așadar, nu avem de-a face cu un smartphone transparent cum ne indica materialul dezvăluit de către compania asiatică..

Totuși, noul produs va sosi cu un hardware de top, unul ce va include și o cameră frontală de 16 megapixeli după cum reiese din alt material teaser prezentat astăzi. De asemenea, aflăm că la pachet se va regăsi și un senzor principal de 20 megapixeli, un procesor deca-core MediaTek Helio X25, 6 GB memorie RAM, 128 GB spațiu intern de stocare și un scanner de amprente.

Vom primi un display AMOLED de 5.2 inch cu rezoluție Full HD, iar ca sistem de operare am putea găsi la pachet Android 6.0 Marshmallow. Potrivit unor zvonuri recent sosite, prețul acestui produs va fi de aproximativ 425 dolari pe piața din China. Rămâne să mai aflăm doar data la care acest smartphone va fi dezvăluit oficial.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×