Browserul Opera suporta acum si Google Gears

948 ori
<b>Browserul Opera suporta acum si Google Gears</b>Conform expertilor din domeniu, aplicatiile Web ca Google Docs, Writely si BackPack vor fi in curand platformele dominante, orice sistem de operare ati folosi. Astfel, veti avea nevoie doar de o conexiune Internet pentru a va desfasura munca. Iata ca aici...

Conform expertilor din domeniu, aplicatiile Web ca Google Docs, Writely si BackPack vor fi in curand platformele dominante, orice sistem de operare ati folosi. Astfel, veti avea nevoie doar de o conexiune Internet pentru a va desfasura munca.

Iata ca aici apare si problema... Ce se intampla cu proiectul dumneavoastra important, daca providerul decide sa faca mentenanta serverelor in acel moment sau daca va aflati intr-o zona fara semnal WiFi sau 3G. Google Gears este destinat sa devina o platforma pe care veti rula aplicatii Web, chiar si daca sunteti offline. Acest lucru se poate realiza prin utilizarea unui webserver local simplu, care ruleaza pe terminalul dumneavoastra. Trebuie sa aflati ca aceasta platforma este inca in faza beta, dar exista cateva aplicatii Web care ruleaza pe ea.

Ceea ce lipseste din aceasta industrie este suportul intre platforme, pe terminalele mobile. Windows Mobile 5 si 6 sunt suportate dar, Internet Explorer, in varianta mobila are lipsuri grave, cum ar fi suportul CSS adecvat. Opera tocmai a anuntat noua versiune a browserului sau desktop, dar si a celui mobil, ambele cu suport full pentru Gears. Opera Mini nu poate opera cu aplicatii Gears inca, dar Opera Mobile 9.5 va rula Gears atat pe telefoanele Windows Mobile, cat si pe cele Symbian.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×