La mobil nou, provider nou: Sharp EM ONE - EMOBILE

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.430 ori
<b>La mobil nou, provider nou: Sharp EM ONE - EMOBILE</b>Sharp ne va incanta pe 31 martie cu modelul EM ONE, care merge cu Windows Mobile 5.0, aceasta lansare coincizand cu lansarea providerului EMOBILE. EM ONE si EMOBILE vor merge mana in mana, providerul promovandu-si telefonul pentru popularizarea...

Sharp ne va incanta pe 31 martie cu modelul EM ONE, care merge cu Windows Mobile 5.0, aceasta lansare coincizand cu lansarea providerului EMOBILE. EM ONE si EMOBILE vor merge mana in mana, providerul promovandu-si telefonul pentru popularizarea serviciilor sale.

Providerul se va razboi cu cei 3 giganti japonezi, NTT, KDDI si Softbank, impreuna cu o alta companie care se afla la inceput de drum, Willcom. Terminalul lansat de EMOBILE, va fi disponibil in Japonia incepand cu luna aprilie, la un pret de 25.70 lire sterline pe luna, pentru inscriere. Totusi acest gadget mobil va avea numeroase optiuni, care vor incanta orice fan al tehnologiei de ultima generatie.

Avand un procesor Marvell PXA270 (fostul Intel PXA270) la 520 MHZ si un ecran WVGA de 4.1 inch, telefonul aduce un pic ca design cu Playstation Portable de la Sony. Camera de 1.3 megapixeli si tastatura QWERTY dual-slide vor face ca acest model sa merite denumirea de "pocket mobile PC". Dotat cu touch-screen si conectivitate HSDPA, nu reusim sa gasim acestui telefon un defect care sa-l scoata din imaginea de miraj.

Telefonul va fi disponibil la pretul de 796$ sau cu optiunea contractului pe 2 ani, la 50$ pe luna.

     

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×