Google: Telefoanele Mobile sunt viitorul internetului

1.004 ori
<b>Google: Telefoanele Mobile sunt viitorul internetului</b>Viitorul internetului este mai mic decat ati credea. Si in acelasi timp mai mare, conform vice-presedintelui de la Google Vinton Cerf. Cerf, care, aflat la o conferinta in India in aceasta saptamana, a prezis ca telefoanele mobile, si nu computerele,...

Viitorul internetului este mai mic decat ati credea. Si in acelasi timp mai mare, conform vice-presedintelui de la Google Vinton Cerf. Cerf, care aflat la o conferinta in India in aceasta saptamana, a prezis ca telefoanele mobile, si nu computerele, reprezinta viitorul internetului.

Cerf a declarat ca in timp ce numarul de utilizatori de internet a crescut ametitor de la 50 de milioane in 1997 la 1.1 miliarde astazi, ajunge doar la 1/6 din populatia globala. Comparati asta cu cele 2.5 miliarde de utilizatori de telefonie mobila. Doar in India in fiecare luna  se adauga 7 milioane de noi utilizatori de telefonie mobila.

Telefoanele mobile continua sa depaseasca computerele din punct de vedere al raspandirii in pietele in curs de dezvoltare si nu avem motive sa credem ca aceasta se va schimba. De aceea drumul catre cele 5.5 miliarde de persoane ce nu sunt conectati la Internet se va face prin telefoanele mobile. Telefoanele mobile sunt mai ieftine decat computerele si sunt mai larg raspandite. In plus datorita cresterii continue 3G, banda larga poate fi o alegere mai buna pentru accesul rapid la internet, din aceste piete, decat banda larga de retea.

Saptamana trecuta  la 3GSM, se vorbea despre pietele in curs de dezvoltare. Acesta este unul din motivele pentru care industria este atat de emotionata de preturile mai mici la smartphone-uri. Cu cat mai multe telefoane cu software ieftine sunt pe piata cu atat este mai usor de adus persoanele de pe pietele in curs de dezvoltare online.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×