Hitachi a produs un telefon cu display 3D - WOOO Ketai H001

1.520 ori
<b>Hitachi a produs un telefon cu display 3D - WOOO Ketai H001</b>KDDI ofera acum spre vanzare inca un telefon AU, produs de Hitachi, un foarte interesant terminal dotat cu display 3D, pe numele sau WOOO Ketai H001. Ecranul sau este un LCD fabricat de Hitachi, acesta folosind tehnologia IPS, avand o diagonala de 3.1...

KDDI ofera acum spre vanzare inca un telefon AU, produs de Hitachi, un foarte interesant terminal dotat cu display 3D, pe numele sau WOOO Ketai H001.

Ecranul sau este un LCD fabricat de Hitachi, acesta folosind tehnologia IPS, avand o diagonala de 3.1 inchi si o rezolutie de 845 x 480 pixeli. H001 dispune si de o camera de 5 megapixeli cu autofocus, slot pentru carduri microSD, tuner TV 1Seg, portofel electronic si suport VOD. Toate acestea vor fi incluse intr-un handset care masoara 51 x 111 x 18.6 mm si cantareste 145 de grame.

Din pacate acest telefon va fi pus in vanzare doar pe piata asiatica, fara vreo sansa ca el sa ajunga in Europa sau America. Ne-am obisnuit deja ca noi, europenii sa ratam acest gen de produse de top, care fie ne ocolesc total sau ajung la noi cand deja sunt demodate, peste 2-3 ani.

Sursa: Akihabaranews.com

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×