Asus pregătește un eveniment pentru data de 30 mai; noul ZenFone 3 ar putea sosi aici

1.348 ori
<b>Asus pregătește un eveniment pentru data de 30 mai; noul ZenFone 3 ar putea sosi aici</b>Aflam anterior prin intermediul unor benchmark-uri despre existența a două noi terminale pregătite de către Asus, făcând referire la versiunile destinate smartphone-lui ZenFone 3. Astăzi, compania taiwaneză trimite invitațiile de presă pentru un eveniment

Dacă în mod normal, vara reprezintă perioada din an cu cele mai puține lansări, iată că în 2016 lucrurile vor sta un pic mai diferit. Cei de la Samsung ne pregătesc o mulțime de device-uri interesante, la fel cum face și Asus - companie ce a trimis invitațiile de presă pentru un eveniment ce are loc pe 30 mai.

Având titlul Zenvolution, această conferință face din start referire la noua gamă de terminale ZenFone - modele care ar putea suferi schimbări majore din punct de vedere al design-ului. Vom primi cel mai probabil diferite variante pentru acest ZenFone 3, fiind deja vehiculate modele de 5.5 inch, respectiv 5.9 inch.

Noutatea principală este reprezentată de faptul că smartphone-urile sosesc acum într-un corp unibody din metal, dar și cu un refresh la capitolul design. Ne putem aștepta și la integrarea unor procesoare Qualcomm la bordul acestor terminale, în situația în care până acum regăseam chip-uri Intel pe modelele ZenFone.

Mai multe vom afla totuși pe data de 30 mai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×