Asus pregătește un eveniment pentru data de 30 mai; noul ZenFone 3 ar putea sosi aici

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.261 ori
<b>Asus pregătește un eveniment pentru data de 30 mai; noul ZenFone 3 ar putea sosi aici</b>Aflam anterior prin intermediul unor benchmark-uri despre existența a două noi terminale pregătite de către Asus, făcând referire la versiunile destinate smartphone-lui ZenFone 3. Astăzi, compania taiwaneză trimite invitațiile de presă pentru un eveniment

Dacă în mod normal, vara reprezintă perioada din an cu cele mai puține lansări, iată că în 2016 lucrurile vor sta un pic mai diferit. Cei de la Samsung ne pregătesc o mulțime de device-uri interesante, la fel cum face și Asus - companie ce a trimis invitațiile de presă pentru un eveniment ce are loc pe 30 mai.

Având titlul Zenvolution, această conferință face din start referire la noua gamă de terminale ZenFone - modele care ar putea suferi schimbări majore din punct de vedere al design-ului. Vom primi cel mai probabil diferite variante pentru acest ZenFone 3, fiind deja vehiculate modele de 5.5 inch, respectiv 5.9 inch.

Noutatea principală este reprezentată de faptul că smartphone-urile sosesc acum într-un corp unibody din metal, dar și cu un refresh la capitolul design. Ne putem aștepta și la integrarea unor procesoare Qualcomm la bordul acestor terminale, în situația în care până acum regăseam chip-uri Intel pe modelele ZenFone.

Mai multe vom afla totuși pe data de 30 mai.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×