OnePlus pregăteşte un anunţ pentru data de 1 iunie; OnePlus Two ar putea deveni oficial!

1.331 ori
<b>OnePlus pregăteşte un anunţ pentru data de 1 iunie; OnePlus Two ar putea deveni oficial!</b>OnePlus One a debutat &icirc;n aprilie anul trecut şi a făcut furori &icirc;n următoarele luni, ajung&acirc;nd chiar Telefonul Anului 2014 la Mobilissimo.ro. Aşteptăm o versiune nouă de ceva vreme şi la ultima verificare ea sosea &icirc;n...

OnePlus One a debutat în aprilie anul trecut şi a făcut furori în următoarele luni, ajungând chiar Telefonul Anului 2014 la Mobilissimo.ro. Aşteptăm o versiune nouă de ceva vreme şi la ultima verificare ea sosea în trimestrul 3, dar OnePlus a postat un teaser nou, ce ne duce cu gandul la OnePlus Two.

Se pare că firma chineză pregăteşte un anunţ pentru 1 iunie, care ar putea chiar să îl vizeze pe OnePlus Two. Firme ca Samsung, HTC, LG sau Sony au lansat deja flagshipurile pe acest an, deci şi OnePlus trebuie să facă o mutare rapid. Trebuie să recunoaştem că firma chineză a reuşit să nu aibă parte de prea multe scăpări şi în afară de câteva specificaţii mai mult să mai puţin credibile, nu am văzut imagini convingătoare cu Two.

În ultima vreme am asistat la debutul lui OxygenOS şi acum ni se pregătesc noutăţi iar de la OnePlus. Teaserul cel nou a venit via Google+ şi de această dată speram să nu mai vedem vreo baterie portabilă, vreu încărcător sau difuzor. Fotografia din teaser îl include pe OnePlus One care e uşor şters cu o radieră, însoţit de motto-ul "Considerăm că e momentul pentru o schimbare".

Ştim că noul venit nu va avea un preţ la fel de accesibil ca One şi că sistemul de invitaţii se va aplica în continuare pentru el. Oare care va fi selling point-ul aici?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×