Apar detalii noi despre seria de smartphone-uri ZenFone 3; acestea sunt așteptate pe 30 mai

889 ori
<b>Apar detalii noi despre seria de smartphone-uri ZenFone 3; acestea sunt așteptate pe 30 mai</b>Au mai rămas aproximativ două săptămâni până la evenimentul de lansare a noii game de terminale Asus ZenFone 3 - serie despre care aflăm noi informații chiar astăzi. Se pare că telefoanele vor avea prețuri cuprinse între 110 și 370 dolari, în funcție de

Mai rămân două săptămâni până la evenimentul Asus în care vor fi lansate primele 3 smartphone-uri din gama ZenFone 3. Așa cum am remarcat încă din teaser, aceste produse vor suferi ceva modificări la capitolul design comparativ cu modelele actuale, iar mai multe despre acest aspect aflăm astăzi.

Se pare că seria Asus ZenFone 3 include trei modele cu prețuri cuprinse între 110 dolari și 370 dolari, fiind incluse terminale cu display de 4.5, 5 și 5.5 inch. Există totuși și posibilitatea ca în locul smartphone-ului cu diagonala de 5.5 inch să vedem mai degrabă un produs de tip phablet cu display de 6 inch. 

Panoul frontal al acestor dispozitive va fi protejat de Gorilla Glass 4, iar deasupra primim și un strat de sticlă 2.5D curbată spre margini. Vor exista numeroase variante de culoare, printre acestea numărându-se următoarele nuanțe glossy: alb, argintiu, auriu, rose gold, și totodată negru. 

Cele 3 smartphone-uri vor adopta carcase cu rame metalice, iar ca specificații hardware vom întâlni aici procesoare Qualcomm în proporție de 90%, dar și chip-uri MediaTek pe 10% din device-uri. Aflați că modelele de top vin cu 4 GB RAM și 32 GB de stocare, dar și cu Android 6.0 Marshmallow alături de interfața ZenUI 3.0.

Tot modelele din zona de top vor beneficia de camere foto de 23 megapixeli pe partea din spate, și de senzori selfie de 8 megapixeli. Cu toate acestea, se pare că senzorul principal va oferi suport doar pentru captură Full HD din păcate. Cum majoritatea informațiilor le-am aflat astăzi, nu ne mai rămâne decât să vedem și imagini cu noile produse, iar eventual impresii din handson-uri. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×