Lansarea lui HTC One A9 de mâine va fi transmisă prin live streaming de la ora 19:00 (ora României)

Autor:  | Publicat în:  HTC 839 ori
<b>Lansarea lui HTC One A9 de mâine va fi transmisă prin live streaming de la ora 19:00 (ora României)</b>M&acirc;ine este 20 octombrie, ziua &icirc;n care HTC &icirc;şi va prezenta noul smartphone, cunoscut că HTC One A9. O perioadă a fost vehiculat &icirc;n presă faptul că el ar fi un "flagship de toamnă", pentru ca apoi zvonurile să ni-l dezvăluie...

Mâine este 20 octombrie, ziua în care HTC îşi va prezenta noul smartphone, cunoscut că HTC One A9. O perioadă a fost vehiculat în presă faptul că el ar fi un "flagship de toamnă", pentru ca apoi zvonurile să ni-l dezvăluie ca un midranger cu pretenţii de fapt.

CEO-ul companiei, Cher Wang are mare încredere în acest produs, încredere exprimată atât cu multe luni în urmă, cât şi azi într-o scrisoare către angajaţii HTC. Recent am aflat că acest terminal va costa 599 de euro, conform unui retailer francez şi mulţumită zvonacilor @evleaks şi @onleaks am putut vedea cum arată acest handset. El seamănă foarte mult cu un iPhone, dar cu camera mutată din colţ în centru, în spate.

HTC One A9

Terminalul ar urma să adopte un corp cu design unibody, din aluminiu şi să integreze un scanner de amprente, plasat sub ecran. One A9 se vrea a fi un soi de One M9 "lite", cu ecran Full HD de 5 inch, camera de 13 megapixeli în spate şi procesor Qualcomm Snapdragon 617. O noutate va fi faptul că primim Android 6.0 Marshmallow ca OS aici şi rămâne de văzut dacă va exista şi un nou HTC Sense la bord.

Aflăm mai multe mâine, la ora României 19:00 atunci când HTC va oferi un live streaming cu lansarea chiar aici. Din câte văd pe pagina evenimentului, vor participa mulţi artişti la show, printre care şi Lil Wayne, Nicky Minaj sau Beyonce. Să fie o lansare cu iz muzical oare?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×