Cum se descurcă Nexus 6P și Xperia Z5 la captura low-light? Aflăm răspunsul din cadrul unui test comparativ

Autor:  | Publicat în:  Versus 1.296 ori
<b>Cum se descurcă Nexus 6P și Xperia Z5 la captura low-light? Aflăm răspunsul din cadrul unui test comparativ</b>Printre cele mai recente smartphone-uri cu Android aduse pe piață de către producători, se află &icirc;n primul r&acirc;nd și terminale ca Nexus 6P, respectiv Sony Xperia Z5. După cum vedeam anterior &icirc;n cadrul unui test comparativ, phablet-ul...

Printre cele mai recente smartphone-uri cu Android aduse pe piață de către producători, se află în primul rând și terminale ca Nexus 6P, respectiv Sony Xperia Z5. După cum vedeam anterior în cadrul unui test comparativ, phablet-ul adus de către Google anul acesta pe piață, se descurcă de minune la capitolul captură foto low-light.

Dar nici Sony Xperia Z5 nu este departe, telefon ce se duelează astăzi într-un test comparativ cu Nexus 6P în ceea ce privește fotografierea pe timp de noapte. În cazul în care nu știați, celebra publicație DxOmark cunoscută pentru testele amănunțite realizate camerelor foto, a acordat 87 puncte lui Xperia Z5, respectiv 84 puncte pentru Nexus 6P.

Încă din prima fotografie remarcăm faptul că nu important este numărul de megapixeli, referindu-ne bineînțeles la Sony Xperia Z5, smartphone ce vine cu un senzor de 23 megapixeli vs. senzorul de doar 12 megapixeli prezent pe Nexus 6P. Deși la capitolul rezoluție smartphone-ul japonez este din start câștigător, când vine vorba despre calitatea fotografiilor pe timp de noapte, trebuie să acordăm câștig de cauză lui Nexus 6P.

Din câte puteți vedea în fotografia de mai sus, culorile din imaginea realizată de Nexus 6P sunt mult mai vii, comparativ cu cele redate de Xperia Z5, culori ce par a fi cam șterse. Același lucru se remarcă și în fotografia cu numărul 2, respectiv 3, unde smartphone-ul Sony oferă fotografii cu tentă albicioasă, contribuind astfel la deteriorarea culorilor.

Desigur, totul ține la urmă de preferințele utilizatorilor, unii dintre noi optând mai degrabă spre senzorul de 23 megapixeli oferit de către Sony pe acest nou device, și nu spre smartphone-ul Nexus.

Voi ce credeți despre performanțele celor două telefoane în ceea ce privește fotografierea pe timp de noapte?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×