HTC One A9 apare în oferta unui retailer francez; Imagini de calitate cu telefonul și un prim preț!

1.016 ori
<b>HTC One A9 apare în oferta unui retailer francez; Imagini de calitate cu telefonul și un prim preț!</b>Suntem la doar c&acirc;teva zile distanţă de debutul lui HTC One A9, pe care &icirc;l aşteptam să fie anunţat săptăm&acirc;na viitoare şi &icirc;n ciuda scăpărilor multiple, nu cunoaştem chiar totul despre acest smartphone. Spre exemplu abia...

Suntem la doar câteva zile distanţă de debutul lui HTC One A9, pe care îl aşteptam să fie anunţat săptămâna viitoare şi în ciuda scăpărilor multiple, nu cunoaştem chiar totul despre acest smartphone. Spre exemplu abia azi am aflat un posibil preţ pentru el.

Retailerul francez Sosh a listat terminalul, cu tot cu randari oficiale, la preţul de 599 euro. Ei menţionează şi dotările acestui model, ba chiar şi valoarea sa SAR, care dacă sunteţi curioşi e 0.415 W/kg. Handsetul arătă cu adevărat ca un iPhone, mai ales cu acel buton sub logo-ul HTC, care va integra şi scannerul de amprente. Sosh oferă acest terminal pe alb/argintiu sau negru şi menţionează suportul LTE printre dotări, dar şi o cameră principală de 13 MP şi una frontală de 4 MP.

HTC One A9 apare în oferta unui retailer francez; Imagini de calitate cu telefonul și un prim preț!

Android 6.0 Marshmallow e trecut ca OS aici, lucru pe care îl ştiam deja dintr-o scăpare precedentă. În continuare spatele arata precum cel al unui iPhone, dar cu camera mutată central de această dată. Există şi o eroare printre specificaţii, rezoluţia fiind listata drept 1080 x 19620, cuiva scăpându-i degetul pe tasta "6", pentru că ar trebui să fie 1080 x 1920 pixeli pe ecranul de 5 inch.

Vom afla dacă mai e vreo funcţie misterioasă care ne-a scăpat pentru HTC One A9 pe 20 octombrie. [FORUM]

Mulțumim Drajneanu Gelu pentru pont!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×