Lansarea lui Sony Xperia XZ1 și Xperia XZ1 Compact va fi transmisă live astăzi de la ora 14:00 (ora României)!

1.633 ori
<b>Lansarea lui Sony Xperia XZ1 și Xperia XZ1 Compact va fi transmisă live astăzi de la ora 14:00 (ora României)!</b>Nu doar LG are programat un eveniment pe data de 31 august, ci și Sony. Japonezii pregătesc lansarea smartphone-urilor Xperia XZ1 și XZ1 Compact, dar nu ar fi exclus să vedem și un dispozitiv inedit și surprinzător, poate chiar unul cu display 18:9

Ziua de 31 august marchează totodată și evenimentul pre-IFA organizat de către Sony, companie de origine japoneză ce ne-ar putea aduce aici smartphone-urile Xperia XZ1 și Xperia XZ1 Compact. Nu ar fi exclus să avem parte și de o surpriză sub forma unui terminal mobil inedit, poate unul ce aderă la trendul actual al panourilor 18:9 - dar asta cu șanse mici de izbândă. Toate acestea vor fi prezentate astăzi de la ora 14:00 (ora României).

Xperia XZ1

În acel moment va fi dat și startul unui streaming live al evenimentului pe site-ul companiei, așa că fanii Sony de pretutindeni pot urmări noutățile în timp real. Din câte am aflat pe seama leak-urilor, design-ul flagship-ului Sony Xperia XZ1 nu va suferi prea multe modificări în raport cu Xperia XZ și este posibil ca nici la nivel de hardware să fie diferențe prea multe. Vom primi același senzor de 19 mpx în spate, un scanner de amprente plasat lateral și un display FHD de 5.2 inch.

Mai interesantă pare a fi varianta Xperia XZ1 Compact, telefon cu display HD de 4.6 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și 4 GB de RAM. Și acesta va opta pentru senzorul de 19 megapixeli amintit mai sus și va rula Android Nougat. Aflăm mai multe peste doar câteva minute! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×