Sony Xperia XZ1 Compact se afișează în cele mai detaliate imagini de până acum!

1.656 ori
<b>Sony Xperia XZ1 Compact se afișează în cele mai detaliate imagini de până acum!</b>Cu pași repezi ne îndreptăm și către IFA 2017, târg de tehnologie ce are loc la începutul lunii septembrie și care ne va aduce o serie de noutăți interesante din zona smartphone. Printre acestea se află și smartphone-ul Sony Xperia XZ1 Compact care

După ce l-am văzut pe Sony Xperia XZ1 reprezentat într-o serie de imagini cu iz oficial este vremea să privim și asupra unor randări cu modelul mai mic, adică Xperia XZ1 Compact. Acesta beneficiază de un design similar, cu toate că avem parte de un form factor diferit în cazul de față. Va fi un telefon cu diagonala de 4.6 inch și rezoluție HD, unul care aparent sosește într-o carcasă unibody din metal.

Sony Xperia XZ1 Compact

Ca dimensiuni acest produs va măsura 129.5 x 64.5 x 9.4 mm în grosime și avem așadar de-a face cu un terminal cam grosuț pentru standardele actuale. La bordul său vom găsi o baterie de 2600 mAh, puternicul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835, 4 GB de RAM și o cameră foto principală de 19 megapixeli cu suport pentru captură super slow-motion la 960 cadre pe secundă.

Sony Xperia XZ1 Compact

Va rula Android 7.1 Nougat din fabrică și observăm din imagini că acesta vine cu scanner de amprente amplasat lateral, cu buton shutter pentru camera foto și cu butoane fizice pentru controlul volumului. Vedem și jack-ul audio și aflăm că prețul lui Xperia XZ1 Compact ar putea fi de 499 lire la debut!

Sony Xperia XZ1 Compact

Sony Xperia XZ1 Compact

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×