Huawei Mate 9 PRO: Design elegant, metal deghizat în sticlă

1.235 ori
<b>Huawei Mate 9 PRO: Design elegant, metal deghizat în sticlă</b>Am testat deja Huawei Mate 9 şi am fost plăcut impresionaţi de construcţia sa metalică, aşa că am aşteptat cu interes să vină şi Mate 9 Pro. Aici se schimbă diagonala, dar şi abordarea la nivel de design.

Am testat deja Huawei Mate 9 şi am fost plăcut impresionaţi de construcţia sa metalică, aşa că am aşteptat cu interes să vină şi Mate 9 PRO. Aici se schimbă diagonala, dar şi abordarea la nivel de design.

Trecem la un terminal cu ecran cu muchii curbate şi mai arătos, dacă mă întrebaţi pe mine. Are un corp metalic unibody în continuare, doar că spatele său arată de parcă ar fi acoperit cu sticlă. Acel luciu special e obţinut prin finisaj pe bază de ceară udă şi acoperire cu un strat de cristal oxidat. Terminalul vine pe gri sau auriu şi măsoară 7.5 mm în grosime, cu 0.4 mm mai subţire decât Mate 9 şi tot cu 0.4 mm mai subţire şi decât Mate 8.

Greutatea este de 169 grame, excelentă pentru un device de 5.5 inch şi mai mică decât cele 190 de grame ale lui Mate 9 sau cele 185 ale lui Mate 8. Construcţia e solidă, telefonul arată premium, dar am avut senzaţia că e puţin alunecos, din cauza texturii spatelui. Butoanele sunt comode, dar sunt cam zgomotoase când le apăsăm. Acesta este unul dintre cele mai sexy telefoane Huawei pe care le puteţi cumpăra acum şi deşi nu e vreun Galaxy S8, se poate bate cu Galaxy Note Fan Edition sau rivalii din China de la Xiaomi, Vivo sau Oppo.

Un design reuşit şi premium, fără să curbeze excesiv ecranul totuşi.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×