Lava Xolo Android Q900s Își face apariția pe site-ul oficial al companiei; listat la un preț de 166$

Autor:  | Publicat în:  Lava Mobile 593 ori
<b>Lava Xolo Android Q900s Își face apariția pe site-ul oficial al companiei; listat la un preț de 166$</b>După ce luna trecută, producătorul indian Lava Mobile lansa pe piața modelul Xolo Win Q900s, un terminal Windows Phone, iată că astăzi, versiunea cu Android a acestui device ajunge a fi listată pe site-ul oficial al companiei la un preț de 166$....

După ce luna trecută, producătorul indian Lava Mobile lansa pe piața modelul Xolo Win Q900s, un terminal Windows Phone, iată că astăzi, versiunea cu Android a acestui device ajunge a fi listată pe site-ul oficial al companiei la un preț de 166$.

Acesta se numește Xolo Android X900s și aduce la pachet un display qHD de 4.7 inch (960 x 540 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 200 tactat la 1.2 GHz, un GPU Adreno 302, 1 GB RAM, 8 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB și o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED.

Primim și o cameră secundară de 2 megapixeli, conectivitate 3G, Bluetooth, WiFi, o baterie de 1.800 mAh și sistemul de operare Android 4.3 JellyBean cu promisiunea unui viitor update la Android 4.4. KitKat.

După cum probabil știți, modelul Win Q900s a ajuns și la noi pe piață prin intermediul Allview sub denumirea Allview Impera i. Rămâne de văzut dacă compania brașoveană are de gând să aducă și varianta cu Android a acestui device pe plan local.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×