Cel mai ușor Windows Phone vine din India: Xolo Win Q900s

Autor:  | Publicat în:  Lava Mobile 784 ori
<b>Cel mai ușor Windows Phone vine din India: Xolo Win Q900s</b>După ce zilele trecute Google anunța 3 parteneri din India pentru proiectul Android One, iată că telefonul Windows Phone despre care vă relatam aici acum două&nbsp;săptămâni, a fost lansat&nbsp;oficial în&nbsp;aceeași țară. E vorba despre un...

După ce zilele trecute Google anunța 3 parteneri din India pentru proiectul Android One, iată că telefonul Windows Phone despre care vă relatam aici acum două săptămâni, a fost lansat oficial în aceeași țară. E vorba despre un model Xolo WIN Q900S, produs de compania indiană Lava.

Acest handset se remarcă față de restul modelelor de pe piață prin greutatea sa scăzută. Astfel, în vreme ce un iPhone 5s cântărește 112 grame, un Galaxy S5 ajunge la 145 de grame, iar acest nou venit cântărește doar 100 de grame. Xolo Win Q900s rulează Windows Phone 8.1 și integrează un display de 4.7 inch cu rezoluție 720p. El are printre dotări și un CPU Qualcomm Snapdragon 200 de 1.2 GHz, 1 GB RAM și 8 GB stocare internă.

în plus, primim și un slot microSD, două sloturi SIM și o cameră principală de 8 MP cu blitz LED. în zona frontală se afla o cameră de 2 MP, iar telefonul poate fi precomandat deja în India de pe Snapdeal.com, la prețul de 166 de dolari. Deja 5000 de unități au fost sold out, iar pentru a doua transa prețul va fi de 200 de dolari. Handsetul va ajunge în magazine în a doua săptămână din iulie.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×