CEO-ul Microsoft, Satya Nadella confirmă unificarea versiunilor Windows Într-un singur OS

1.156 ori
<b>CEO-ul Microsoft, Satya Nadella confirmă unificarea versiunilor Windows Într-un singur OS</b>Bănuiam deja că Windows RT și Windows Phone vor deveni o platformă singulară, iar Satya Nadella, CEO Microsoft a detaliat integrarea versiunilor separate Windows într-un singur OS cu ocazia conferinței trimestriale legate de venituri. Unificarea va...

Bănuiam deja că Windows RT și Windows Phone vor deveni o platformă singulară, iar Satya Nadella, CEO Microsoft a detaliat integrarea versiunilor separate Windows într-un singur OS cu ocazia conferinței trimestriale legate de venituri. Unificarea va fi și mai interesantă decât credeam, ea incluzând 3 OS-uri într-unul singur.

Următoarea versiune core de Windows, adică Windows 9 va fi punctul de convergență pentru Windows, Windows Phone și Windows RT. Nadella a declarat că un OS va acoperi toate mărimile posibile de ecran, iar dacă pe vremea șefiei lui Steve Ballmer existau echipe diferite care lucrau la versiuni diferite de Windows, ei bine acum se va lucra cu o arhitectură comună. și Xbox va fi integrat în experiența, iar beneficiarii aici vor fi atât utilizatorii, cât și dezvoltatorii.

Microsoft va continua să vândă diferite versiuni de Windows, dar platforma unificată va permite crearea de aplicații care să ruleze atât pe un handset Lumia, cât și pe Xbox și o tabletă, spre exemplu. Astfel, Microsoft face un pas în fața celor de la Apple, care își țin în continuare separate Mac OS și iOS, deși cele două au început să aibă tot mai multe elemente în comun la ultimele release-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×