Leagoo Alfa 5 costă doar 46.99 dolari prin intermediul unui magazin online; iată cum se prezintă la nivel de specificații

1.626 ori
<b>Leagoo Alfa 5 costă doar 46.99 dolari prin intermediul unui magazin online; iată cum se prezintă la nivel de specificații</b>&Icirc;n urmă cu doar c&acirc;țiva ani, doar visam la smartphone-uri cu prețuri de 50 dolari, device-uri ce la ora actuală au devenit realitate. Este și cazul lui Leagoo Alfa 5, un terminal ce m&acirc;ine va avea parte de un preț special prin...

În urmă cu doar câțiva ani, doar visam la smartphone-uri cu prețuri de 50 dolari, device-uri ce la ora actuală au devenit realitate. Este și cazul lui Leagoo Alfa 5, un terminal ce mâine va avea parte de un preț special prin intermediul magazinului online EverBuying.net, detaliu despre care aflați mai jos. În cazul în care nu vă amintiți, aici la Mobilissimo am testat și un device Leagoo, și anume modelul Lead 1, recenzia sa fiind disponibilă aici.

Revenind la subiectul de astăzi, probabil vă întrebați ce poate să ne ofere un astfel de device cu preț de sub 50 dolari. Ei bine, lista sa de specificații v-ar putea impresiona într-un mod plăcut. Leagoo Alfa 5 sosește cu display HD IPS de 5 inch (1280 x 720 pixeli), cu procesor quad-core Cortex-A7 de 1.3 GHz și cu 1 GB memorie RAM la bord.

Leagoo Alfa 5

Ni se oferă un chip grafic Mali 400MP2, 8 GB spațiu intern de stocare plus posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 32 GB, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și un senzor selfie de 5 megapixeli.

Leagoo Alfa 5

Leagoo Alfa 5 dispune de conectivitate Bluetooth, A-GPS, 3G, suport dual-SIM, dar și de Radio FM, respectiv suport OTG. De asemenea, la interior vom avea parte și de o baterie de 2.200 mAh ce va face față unei zile de utilizare. Acest model cu Android 5.1 Lollipop ne oferă și câteva acessorii interesante la pachet.

Leagoo Alfa 5

În ciuda prețului foarte accesibil, Alfa 5 adoptă un design foarte atractiv, dar și o carcasă cu grosime de doar 6.9 mm și greutate de 137 grame, dimensiuni mai mult decât perfecte pentru un astfel de terminal.

Aflați că mâine pe data de 11 noiembrie, EverBuying.net va comercializa acest produs la un preț de doar 46.99 dolari ~ 195 lei, sumă aplicată unui stoc limitat de 250 unități. Reducerea va fi vizibilă pe site începând cu ora 13:11 (ora României). Smartphone-ul va putea fi comandat chiar de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×