HTC One M10 și One X9 ar putea debuta în prima parte a anului viitor; probabil în cadrul MWC 2016

803 ori
<b>HTC One M10 și One X9 ar putea debuta în prima parte a anului viitor; probabil în cadrul MWC 2016</b>&Icirc;n urmă cu doar c&acirc;teva zile aflam despre un nou smartphone pregătit de către compania taiwaneză HTC, mai precis despre modelul One X9. Deși specificațiile dezvăluite de către presă erau unele de top, se pare că nu va fi cazul....

În urmă cu doar câteva zile aflam despre un nou smartphone pregătit de către compania taiwaneză HTC, mai precis despre modelul One X9. Deși specificațiile dezvăluite de către presă erau unele de top, se pare că nu va fi cazul. Potrivit unor noi informații, se pare că One X9 se va afla sub One A9 ca și specificații tehnice.

Aceste detalii sosesc din partea contului de Twitter @LlabTooFer, cont în spatele căruia se află un dezvoltator de ROM-uri HTC. Potrivit acestuia, HTC One X9 va sosi pe piață undeva în perioada ianuarie - martie 2016, posibil în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress din Barcelona.

HTC One M10 și One X9 ar putea debuta în prima parte a anului viitor; probabil în cadrul MWC 2016

Există informații și despre One M10, următorul flagship din gamă, un model ce va sosi peste 2-3 luni de la debutul lui One X9. Acest din urmă device va beneficia de un panou Full HD de 5.5 inch, 2 GB memorie RAM, 16 GB de stocare și cameră foto principală de 13 megapixeli. Vom primi un procesor Mediatek, o cameră frontală de 4 megapixeli și baterie de 3000 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×