Panasonic dezvăluie primul laptop rugged 2 în 1 de pe piață; se numește ToughBook 20 și vine cu Windows 10 preinstalat

780 ori
<b>Panasonic dezvăluie primul laptop rugged 2 în 1 de pe piață; se numește ToughBook 20 și vine cu Windows 10 preinstalat</b>&Icirc;n ultima vreme cei de la Panasonic și-au mutat focusul mai mult pe device-urile de tip rugged, mai ales pe partea de tablete. Un astfel de produs ce debutează astăzi este și ToughBook 20, primul laptop rugged 2 &icirc;n 1, de pe piață. Acest...

În ultima vreme cei de la Panasonic și-au mutat focusul mai mult pe device-urile de tip rugged, mai ales pe partea de tablete. Un astfel de produs ce debutează astăzi este și ToughBook 20, primul laptop rugged 2 în 1, de pe piață. Acest model vine cu o tastatură qwerty care odată detașată, transformă device-ul într-o tabletă de 10.1 inch gata de lucru.

Fiind un device de tip rugged, avem parte de standardul de certificare MIL-STD-810G pentru rezistență la căzături și șocuri, dar și de certificare IP65 pentru rezistență la apă și praf. Pentru ca întregul ansamblu să reziste la elementele mai sus menționate, Panasonic a ales un aliaj de magneziu pentru carcasă.

Panasonic dezvăluie primul laptop rugged 2 în 1 de pe piață; se numește ToughBook 20 și vine cu Windows 10 preinstalat

Pe partea de dotări extra avem și un mâner dedicat ce poate servi și pe post de kickstand pentru o mai bună flexibilitate pe un șantier spre exemplu. La capitolul specificații tehnice, ni se pune la dispoziție un panou IPS de 10.1 inch cu luminozitate de 800 nit, și cu tehnologia de recunoaștere a gesturilor realizate prin mânuși.

Panasonic ToughBook 20

Primim un procesor Intel Core M5-6Y57, 8 GB memorie RAM, un SSD de 128 GB (posibilitate de upgrade la 256 GB, sau 512 GB), tastatura iluminată, și o cameră frontală de 2 megapixeli. Opțional putem alege integrarea unei baterii secundare, și a unui senzor foto de 8 megapixeli pe spate.

Panasonic ToughBook 20

Tableta ne oferă un port USB, HDMI, Ethernet, microSDXC, microfon, dar și suport pentru cartelă microSIM. Tastatura dock în schimb, vine cu 3 porturi USB, unuL HDMI, VGA, Ethernet, și un port de conectare la tabletă. Interesant la acest model este și greutatea sa totală de doar 1.7 kg, dimensiune inedită pentru un device rugged.

Un lucru nu la fel de inedit ca și mărime, este prețul de 3.099 dolari pentru varianta cu dotări standard.

Panasonic ToughBook 20

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×