Leagoo Elite 4 este un telefon elegant cu încărcare rapidă şi 4G LTE, la preţ sub 80 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Leagoo 1.254 ori
<b>Leagoo Elite 4 este un telefon elegant cu încărcare rapidă şi 4G LTE, la preţ sub 80 de dolari</b>Cei de la Leagoo au fost foarte activi &icirc;n ultimul an, lans&acirc;nd c&acirc;teva telefoane cel puţin interesante, care cu siguranţă elimina preconcepţiile legate de handseturile din China. Pe lista se afla şi modelul Leagoo Elite 4, pe care...

Cei de la Leagoo au fost foarte activi în ultimul an, lansând câteva telefoane cel puţin interesante, care cu siguranţă elimina preconcepţiile legate de handseturile din China. Pe lista se afla şi modelul Leagoo Elite 4, pe care îl descoperim astăzi la un super preţ, având în vedere dotările sale. Leagoo are deja un pedigree bun la Mobilissimo.ro, după ce am testat modelul Lead 1, pe care l-am apreciat.

Leagoo Elite 4 este un smartphone cu ecran de 5 inch, cu rezoluţie qHD (cu q mic) şi care rulează Android 5.1 cu personalizarea celor de la Leagoo aplicată peste. Interfaţa se numeşte Leagoo OS v1.1 şi are un look colorat şi plat, plus câteva widgeturi ce ne sunt familiare din MIUI. Handsetul vine cu suport 4G LTE şi are un procesor 64 bit quad core MediaTek MT6735 la interior, tactat la 1 GHz.

Leagoo Elite 4

Pe lista de dotări se mai află şi 16 GB stocare, 1 GB RAM, un GPU MAli T720 şi o cameră principală de 5 megapixeli, care poate realiza cadre de 8 megapixeli, prin interpolare. În zona frontală regăsim o cameră de 2 megapixeli, care la rândul său poate ajunge la 5 megapixeli prin interpolare. Acesta este un telefon dual SIM, care beneficiază şi de Bluetooth 4.0, HotKnot şi slot microSD cu suport pentru carduri de până la 32 GB.

Leagoo Elite 4 este un telefon elegant cu încărcare rapidă şi 4G LTE, la preţ sub 80 de dolari

Ecranul său de 5 inch e produs de LG şi are margini înguste. Dacă tot vorbim despre design, terminalul măsoară 8.9 mm în grosime şi cântăreşte 150 de grame. El este realizat cu ajutorul unui procedeu de tăiere cu diamantul şi arata elegant, având ceea ce pare a fi un spate din material soft touch. Designul porţiunii sale din spate aminteşte puţin şi de noile telefoane Motorola.

Leagoo Elite 4

La bord se afla o baterie de 2400 mAh, ce oferă 250 de ore de funcţionare în standby şi 16 ore de apelare telefonică. Leagoo oferă pe Elite 4 şi funcţia de încărcare rapidă "LFC", care duce bateria la 40% în timpul necesar pentru a face un ceai. Bateria ajunge la 60% în timpul necesar unei... "aţipeli", conform producătorului chinez. În plus, avem parte şi de microfoane duale, pentru anularea zgomotului de fond.

Pret Leagoo Elite 4

Leagoo Elite 4 poate fi folosit şi ca o baterie externă, alimentând alte telefoane mobile. De obicei, acest model cu Android 5.1 costă 99.99 dolari la Everbuying, dar aceştia au o ofertă specială începând de pe 3 septembrie. Astfel, de la ora 9:00 GMT, telefonul costă doar 79.99 dolari, în limita a 100 de bucăţi. El vine pe negru, alb, roz sau bej

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×