LeEco Le Max 3 (X850) este certificat de TENAA; aduce o cameră duală de 13 megapixeli și 4 GB RAM

924 ori
<b>LeEco Le Max 3 (X850) este certificat de TENAA; aduce o cameră duală de 13 megapixeli și 4 GB RAM</b>Recent, agenția chineză TENAA a certificat și phablet-ul LeEco X850 - terminal ce ar putea ajunge pe piață sub denumire de LeEco Le Max 3. Ca upgrade-uri aflate în prim-plan avem bateria a cărei capacitate crește de la 3100 mAh la 3900 mAh pe acest nou

Agenția chineză TENAA a certificat de curând și smartphone-ul LeEco X850 - terminal ce ar putea ajunge la vânzare în perioada următoare sub denumirea de LeEco Le Max 3. După cum vă puteți da seama, avem de-a face cu un phablet generos în cazul de față, model cu display Quad HD IPS de 5.7 inch, ce din punct de vedere al design-ului pare a fi similar lui LePro 3, având și acel panou spate din aluminiu de tip șlefuit.

Primim un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 tactat la 2.35 GHz aici, un chip grafic Adreno 530, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu intern de stocare. La pachet se oferă acum o baterie de 3900 mAh cu suport pentru încărcare rapidă Quick Charge 3.0, în timp ce pe Le Max 2 primeam o unitate mai slabă de 3100 mAh.

De asemenea, o schimbare importantă se remarcă și la capitolul fotografiere unde modelul X850 aduce un senzor foto dual de 13 megapixeli cu bliț LED și autofocus (Le Max 2 sosea cu un senzor principal de 21 megapixeli). Avem aici și o cameră seflie de 16 megapixeli, iar printre elementele sale de conectivitate întâlnim un port USB Type-C, 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth și A-GPS. Telefonul cântărește 165 grame și măsoară 7.99 mm în grosime.

Ținând cont de certificarea obținută, lansarea produsului de față ar putea fi foarte aproape. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×