Gionee F5 este certificat de agenția chineză TENAA; smartphone de 5.3 inch cu baterie de 4000 mAh

Autor:  | Publicat în:  Gionee 716 ori
<b>Gionee F5 este certificat de agenția chineză TENAA; smartphone de 5.3 inch cu baterie de 4000 mAh</b>Iată că agenția chineză TENAA certifică astăzi un nou smartphone pregătit de către Gionee și anume modelul Gionee F5 pe care îl vedeți în imaginile de mai jos. Acesta ne va oferi un display de 5.3 inch, 3 GB memorie RAM și o baterie generoasă de 4000 mAh

Printre ultimele smartphone-uri certificate de către TENAA avem și câteva modele Gionee ce impresionează la capitolul baterie, un asemenea model fiind Gionee M2017 - un terminal care include la pachet o uriașă baterie de 7000 mAh. Pe lângă acesta îl avem și pe Gionee GN5005 cu baterie de 4000 mAh, iar acum și pe Gionee F5 care ne aduce de asemenea o baterie cu aceeași capacitate de 4000 mAh.

Gionee M5

Acesta din urmă tocmai ce a primit certificarea din partea agenției chineze mai sus menționate, semn că putem arunca o privire asupra listei sale de dotări hardware și asupra unor imagini. Ei bine, vom primi aici un display HD IPS de 5.3 inch, un procesor octa-core de 1.5 GHz, 16 GB spațiu intern de stocare și slot microSD pentru carduri de până la 128 GB.

Telefonul include la pachet un chip de 3 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și un senzor de 8 megapixeli pentru captura selfie. Gionee F5 dispune și de conectivitate 4G LTE, de un port microUSB v2.0 și ca sistem de operare avem aici Android 6.0 Marshmallow. El vine într-o carcasă metalică cu grosime de 7.7 mm și greutate de 162 grame.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×