Lemon 3 este un nou smartphone din portofoliul Lenovo ce impresionează prin raportul specificații-preț; costă doar 105$

1.197 ori
<b>Lemon 3 este un nou smartphone din portofoliul Lenovo ce impresionează prin raportul specificații-preț; costă doar 105$</b>Autor: Claudiu Sima &nbsp; &nbsp; &nbsp; Ca un soi de răspuns la Xiaomi Redmi 3, Lenovo anunță astăzi lansarea lui Lemon 3, un phablet la fel de interesant prin prisma raportului specificații-preț. Av&acirc;nd un preț de doar 105 dolari, noul...

Ca un soi de răspuns la Xiaomi Redmi 3, Lenovo anunță astăzi lansarea lui Lemon 3, un device la fel de interesant prin prisma raportului specificații-preț. Având un preț de doar 105 dolari, noul terminal al chinezilor aduce atât un design atrăgător, cât și un pachet hardware bine echilibrat la prima vedere.

Astfel, primim un panou Full HD IPS de 5 inch, 2 GB memorie RAM + 16 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins folosind un card microSD, și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 616 tactat la 1.5 GHz. Pe partea de conectivitate ni se oferă WiFi, Bluetooth, 4G LTE, și un port microUSB v2.0.

Lenovo Lemon 3 dispune de o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, de un senzor selfie de 5 megapixeli și de o baterie de 2750 mAh. De asemenea telefonul vine cu difuzoare stereo și cu tehnologia MaxxAudio, respectiv Dolby Audio. Cât despre design, avem parte de un corp metalic cu grosime de 7.99 mm și greutate de 142 grame.

Comparat cu Xiaomi Redmi 3, această soluție adusă de către Lenovo ne pune la dispoziție un display cu rezoluție superioară, dar și o calitate audio de excepție. În schimb, modelul din tabăra rivală se poate lăuda cu bateria generoasă de 4100 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×