Operatorul japonez KDDI prezintă tableta Qua Tab 02 HW731; device mid-range produs de Huawei

575 ori
<b>Operatorul japonez KDDI prezintă tableta Qua Tab 02 HW731; device mid-range produs de Huawei</b>&Icirc;n cadrul unui eveniment desfășurat ieri &icirc;n Japonia, operatorul KDDI a prezentat o serie de noi produse, printre acestea număr&acirc;ndu-se at&acirc;t smartphone-uri, c&acirc;t și tablete. Una dintre tabletele dezvăluite la fața locului,...

În cadrul unui eveniment desfășurat ieri în Japonia, operatorul KDDI a prezentat o serie de noi produse, printre acestea numărându-se atât smartphone-uri, cât și tablete. Una dintre tabletele dezvăluite la fața locului, este Qua Tab 02 HW731, device cu dotări mid-range dezvoltat de către Huawei. 

Aflați că tableta sosește cu display IPS LCD de 10.1 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. Primim o cameră foto principală de 8 megapixeli, un senzor frontal de 2 megapixeli destinat apelurilor video și suport pentru conectivitate 4G LTE.

Operatorul japonez KDDI prezintă tableta Qua Tab 02 HW731; device mid-range produs de Huawei

KDDI Qua Tab 02 HW731 oferă un feature denumit “Super Wide Sound” ce constă în plasarea unei perechi de difuzoare stereo atât în partea stângă, cât și în partea dreaptă. Modelul de față măsoară 8.6 mm în grosime, cântărește 486 grame și sosește pe albastru, negru, sau alb începând din Februarie.

Operatorul japonez KDDI prezintă tableta Qua Tab 02 HW731; device mid-range produs de Huawei

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×