Lenovo A850, un phablet quad core Tegra 3 cu preț mai mic de 250 de dolari

3.078 ori
<b>Lenovo A850, un phablet quad core Tegra 3 cu preț mai mic de 250 de dolari</b>Cu procesorul Tegra 3 având în spate mai bine de un an și jumătate, e momentul să vedem și primele terminale cu acest CPU și preț rezonabil. Fie din cauza ascensiunii Mediatek, fie a altor rivali, Nvidia oferă acum producătorilor de telefoane...

Cu procesorul Tegra 3 având în spate mai bine de un an și jumătate, e momentul să vedem și primele terminale cu acest CPU și preț rezonabil. Fie din cauza ascensiunii Mediatek, fie a altor rivali, Nvidia oferă acum producătorilor de telefoane prețuri bune pentru chipul său.

Lenovo A850 este phabletul pe care îl vedeți aici, un device cu ecran de 5.5 inch și procesor Nvidia Tegra 3. Ce este șocant e prețul acestui model, care e undeva sub 250 de dolari. Dacă stăm să ne gândim puțin, terminalul e mai atractiv decât un HTC One X, prin plusurile pe care le oferă și prin procesorul similar, desi unele dotari dezamagesc.

Lenovo A850 a fost descoperit în China și aflăm că avem de-a face cu un phablet cu grosime de 9.45 mm, procesor Tegra 3 de 1.3 GHz, 1 GB RAM și o rezoluție de 960 x 540 pixeli. Panoul ecranului este un IPS, iar camera din spate una de 5 megapixeli, deci s-au făcut sacrificii la capitolul ecran și camera pentru a se atinge prețul de doar 247 de dolari. Android 4.2.2 este platforma de pe acest gadget. Pe când și la noi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×