Lenovo lansează tableta CG Slate; dispozitiv destinat celor mici ce vine la un preț de 111 dolari

838 ori
<b>Lenovo lansează tableta CG Slate; dispozitiv destinat celor mici ce vine la un preț de 111 dolari</b>Compania chineză Lenovo anunță lansarea unei noi tablete astăzi, și anume a modelului CG Slate - device care la bază este de fapt nimeni altul decât Lenovo Tab 2 A7-20. Ce este diferit însă, este pachetul software adus la pachet, acesta conținând și

Lenovo a anunțat astăzi lansarea unei noi tablete pe piața din India, model numit CG Slate ce este destinat celor mici. La bază aceasta este practic versiunea Lenovo Tab 2 A7-20, dar primim în plus o suită de aplicații software educative, dar și secțiunea Play Zone de unde vor putea fi accesate desene, filme, dar și jocuri. 

Lenovo CG Slate

Dotările sale hardware sunt reprezentate de către un display IPS de 7 inch cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli, de un procesor quad-core tactat la 1.3 GHz și de către chip-ul de 1 GB RAM. Avem 8 GB memorie flash, un slot microSD, dar și o cameră foto principală de 2 megapixeli. În partea frontală vom regăsi și un senzor VGA de 0.3 megapixeli.

Lenovo CG Slate

Avem parte și de tehnologia Dolby Audio, de un difuzor plasat frontal și de o baterie de 3450 mAh ce se află la interiorul unei carcase cu greutate de 269 grame. Printre programele software de care vă spuneam mai sus, există și Learn Zone - o suită de jocuri educative prin care cei mici pot învăța despre diverse subiecte, sau urmări povești și citi cărți ebook. Prețul tabletei de față este de 111 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×